Bli frivillig!

Frivillig-registrering

For å melde deg på som frivillig må du fortelle litt om hvem du er, hva du ønsker å bidra med og når du kan stille opp. Registreringen tar høyst et par minutt.

Det er fire arbeidsområder å velge mellom:

  • Vertskap består av å ta imot og ta vare på våre gjester på festivalområdet. Som vert på Ladehammerfestivalen er det din oppgave å sørge for at gjestene føler seg trygge og godt ivaretatt.

  • Salg og servering består av å tilberede og selge mat og festivalmerchandise. Det er din oppgave å se til at gjestene får varm kaffe, noe å bite i og kanskje ei skjorte for å minnes festivalen.

  • Rigging består av hjelp til opprigg og nedrigg av festivalscener, festivaltelt og annet utstyr. For at alt skal komme plass, trenger vi mange hjelpende hender slik at det blir festival på Ladehammeren.

  • Nattevakt består av vakthold på festivalområdet etter festivalslutt. Du holde utkikk etter uvedkommende utenfor åpningstidene.

Opprigg skjer fra onsdag og fram til festivalstart på fredag. Nedrigg skjer på søndag. Opprigg-skift varer i utgangspunktet fra 11-17, og nedrigg fra 13-19. Men det er riggere til stede hele dagen, og vi kan være fleksibel på tidspunkt.

Salg, servering og vertskap foregår under selve festivalen. Den starter 18:00 på fredag og varer til 23:30. Lørdag starter med barne- og familiedag klokka 12:00 og varer til 16:00. Festivalen åpner igjen med konsertkveld 18:00 og avslutter 23:30. Verter må møte en time før festivalen åpner for å bli kjent på området og gjennomgå oppgaver. Øvrige frivillige møter senest en halvtime før.

For spørsmål, ta kontakt med oss på: post@ladehammerfestivalen.no

Vi har også ledige verv - sjekk hva vi ser etter her