Smittevern

Info om Koronasertifikat

Vi gleder oss til å se dere alle. På grunn av koronasituasjonen vil vi i år kjøre festivalen med koronapass. Det betyr at alle må ha grønt koronapass ved inngang på Ladehammerfestivalen og Barnehammern. Dette passet finner du i appen “helsenorge” som kan lastes ned, eller ved å printe ut passet på forhånd. Vi vil scanne koronapass i inngangen sammen med billetter. Det er nødvendig med grønt koronapass for alle, også barn. Vi oppdaterer fortløpende dersom det skjer endringer før festivalen.


Grønt koronapass kan du få på tre måter:


1) Du er uvaksinert/Det er mindre enn tre uker siden første dose.

Ta en koronatest på en teststasjon. Ved negativt utfall er testen gyldig i 24 timer fra testtidspunkt og må kun være gyldig ved inngang. Det vil si at dersom du tester deg 18:00 fredag er denne gyldig til å entre festivalen før 18:00 lørdag.

Påmelding til test.


2) Du har fått første vaksinedose for mer enn tre uker siden.

Du har grønt koronapass, men vi vil likevel oppfordre til å ta en hurtigtest!


3) Du er fullvaksinert.

Du har grønt koronapass.


Ved uthenting av billett vil du få tilsendt registreringsskjema til hurtigtesting. Teststasjonene som kan benyttes er plassert på parkeringsplassen utenfor Lerkendal stadion. Testen er gratis for alle og gjennomføres av Din Bedriftshelsetjeneste.


Billetter til festivalen som ikke kan brukes av de som har bestilt dem kan enten avbestilles eller gis til andre. Avbestilling gjøres på Tikkio, gå inn på "Mine billetter". Om du gir de til andre kan ikke navnet på billettene endres og du er ansvarlig for smittesporingen. Derfor oppfordrer vi til å bare gi billetter videre til folk du kjenner.