Ladehammerfestivalen er drevet på 100% frivillighet. Alle som jobber med festivalen, fra leder til elektriker, stiller opp på dugnad. Også artistene spiller gratis. Alt for å gi deg en uforglemmelig festivalopplevelse!

Vi er nå på utkikk etter å utvide «familien» vår med flere gode hjelpere. Festivalen vokser og profesjonaliseres stadig, og vi trenger folk med ulik bakgrunn og erfaring. I tillegg til den positive holdningen og stå-på-viljen som kjennetegner festivalen, må du kunne forplikte deg til å gjennomføre de oppgaver som kommer med vervet. Vi kan ikke tilby noen betaling for arbeidet, men vi kan love at det blir sosialt, lærerikt og gøy – samt vissheten om at du jobber for en god sak!

Vi trenger folk til følgende verv (klikk på tittelen for mer info om hvert verv):

 • Triveligansvarlig
  Vi søker etter deg som kan sørge for at de frivillige blir godt ivaretatt før, under og etter festivalen – rett og slett sørge for en trivelig opplevelse. De frivillige er Ladehammerfestivalens klart viktigste ressurs!
 • Grafisk ansvarlig
  Dette vervet handler om å 1) finne «essensen» i festivalen og skape et helhetlig uttrykk for festivalen, og 2) produsere grafisk materiell som representerer Ladehammerfestivalens verdier på en god måte.
 • Medieproduksjon
  Dette vervet har ansvar for å samle inn, redigere og publisere bilder og film fra festivalen. Er du en kreativ sjel skal du få stor frihet til å utfolde dine evner.
 • Billettansvarlig
  Som billettansvarlig skal du utarbeide et billettsystem som ivaretar festivalens mål om å være gratis og åpen for alle. Dette innebærer å sette opp forhåndsregistrering og system for innslipp.
 • Barnehammern produsent
  «Barnehammern» er Ladehammerfestivalens barne- og familiedag. Som produsent for Barnehammern er det din oppgave å sørge for at telt, møbler og strøm står klart, at alle blir tatt godt imot og får informasjon, mat og drikke gjennom dagen – rett og slett sørge for at alt går knirkefritt!
 • Artistvert
  Som artistvert skal du ta imot artistene og sørge for at de blir godt tatt vare på. Det er ditt ansvar at artistene får en god opplevelse på Ladehammerfestivalen, både på og av scenen.
 • Salg og merchandise
  Som ansvarlig for salg og merchandise er det din oppgave å sørge for at salget går knirkefritt. Du skal sette opp gode rutiner og systemer for salg i forkant, og gi opplæring og lede de frivillige under festivalen.
 • Utsmykning
  Vi er på utkikk etter noen som kan planlegge og implementere en helhetlig utforming på festivalen. Denne oppgaven passer en kreativ og engasjert gjeng, som ønsker å gjøre sitt for å sette stemningen for festivalgjestene.

Ta kontakt med leder for Ladehammerfestivalen, Simon Lie, på simon@ladehammerfestivalen.no for spørsmål eller melde interesse for vervet.

Kandidater for vervet vurderes fortløpende.

Dersom du føler at det blir for mye å forplikte seg til et ansvarsverv, trenger vi også mange frivillige som kan hjelpe til under gjennomføring av festivalen. Les mer om oppgavene og registrer deg som frivillig