Fredag (18:00-23:30)

TBA

 

Lørdag (18:00-23:30)

TBA

 

Barnehammern (lørdag 12:00-17:00)

På Barnehammern vil det være leker og aktiviteter på området hele dagen, samt underholdningsinnslag fra scenen på gitte tidspunkt. Se siden for Barnehammern for detaljer.

 

 Artister:


BokassaBokassa
Bokassa spiller selverklært stonerpunk og fusjonerer riff fra stonerrockens verden med brutaliteten og energien til punken og hardcoren. Bandet har spilt med alt fra Frk. Fryd og Johndoe til Lucky Malice, Warp Riders og Still Shaking. Hardcore-trioen slapp i mars i år singelen “No Control” fra deres kommende EP.

Bokassa – No Control (Youtube)

 


FOGFOG (Frukt og grønt)
De tre guttene i FOG har kommet langt på kort tid. I vinter imponerte de Ladehammerfestivalens booking-gruppe og resten av juryen stort, da de vant Trøndersk mesterskap i pop og rock. FOG blander en rekke rockesjangere, i sitt helt egne og energiske uttrykk. Dette er et band som må oppleves live!

FOGs bandside på Facebook

 


Red Mountains

Red Mountains
Red Mountains spiller seig drømmende stoner rock med røtter i 60-tallets psykedelia og 70-tallets tungrock. Det siste halvåret har blitt brukt til å ferdigstille debutplaten som slippes på vinyl i et begrenset opplag via Berlinbaserte Nasoni records. Singelen fra albumet er blitt anbefalt av P3 urørt, og har høstet gode kritikker i tungrock-miljøet.
Hør Red Mountains på Soundcloud


Sivert EricsonSivert Ericson
Med sin sjarmerende og fengende americana/ indie-pop på steinkjer-dialekt kommer Sivert Ericson med band for å berike sommerkvelden på Ladehammeren. Firemannsorkesteret med Sivert Ericson selv i spissen har tidligere imponert på Trondheim Calling og er nylig blitt anbefalt av Urørt. Nå er de klare for Ladehammerfestivalen!

Sivert Ericsons bandside på Facebook


Sturle Dagsland Sturle Dagsland
Sturle Dagsland består av brødrene Sturle og Sjur. Mellom seg trakterer de et imponerende antall instrumenter, noe som har resultert i omtaler som dette: “It’s rare to find a song that sounds so different, so unusual and so appealing all at once. It occurred to me at one point that this might be what poking your head into an alien nightclub sounds like.” - anewbandaday.com
Hør Sturle Dagsland på Soundcloud