STAY TUNED
Arbeidet med Ladehammerfestivalen 2017 er i gang! Vi slipper artister fortløpende, følg med på Facebook og nettsiden for siste nytt. Fullstendig plan med spilletider kommer ila. mai.

 

Artister


Bokassa
Bokassa er kongen av stonercore! Trondheimsbandet kombinerer hardcore punk med groovy riff fra stonerverdenen. Debut-EPen “War on Everything”, fra 2015 fikk strålende mottakelse, og i mars fulgte bandet opp med det kritikerroste albumet “Divide and Conquer”. Låtene til Bokassa høres ut som jordas undergang står på dørterskelen – og det har aldri hørtes så bra ut!

https://soundcloud.com/bokassa-1

 


Lambsbread Sound
Ingen lager fest som Lambsbread gjør. Trondheims eget dancehall reggae-sound har siden 2008 snudd opp ned på dansegulv over hele byen. Lambsbread er et kollektiv av DJ’s, MC’s, produsenter og promotører med en ektefølt kjærlighet til dancehall reggae og bass. Nå er de tilbake for å spre kjærlighet på dansegulvet vårt.

soundcloud.com/Lambsbreadsound


Pappasaft
Det er oss en glede å invitere tilbake Pappasaft til Ladehammerfestivalen! Punkbandet er kjent for sine energiske konserter, med drivende låter og sing-along-refrenger som river med publikum. Konsertene kan således beskrives som et pietistisk-pedagogisk kjærlighets-helvete der publikum inntar rollen som “halve bandet”. Pappasaft har nettopp sluppet den beste punkplata i Norge på lenge, og er definitivt på vei opp og fram!

https://www.facebook.com/pappasaft/


Sturle Dagsland
Sturle Dagsland besøkte Ladehammer-festivalen i 2015, og flere går fortsatt i terapi for å skjønne hva som traff dem! Ung, eklektisk og kritikerrost – Dagsland-brødrene eier ingen begrensninger når det kommer til å blande musikalske uttrykk, fra rock og ambient til joik og strupesang. Denne duoen føler seg like hjemme på SXSW som på en skogdekt bergtopp i Trondheim. Ord yter ingen rettferdighet – Sturle Dagsland må oppleves!

https://soundcloud.com/sturledagsland


Summit
Den første av to vinnere av Ladehammerslaget. Summit har vært aktive i en årrekke og vært innom både death metal og stoner på sin treige, seige ferd. Dagens konstellasjon ligger i et mer tradisjonelt doom-landskap, og gir assosiasjoner til storheter som Sleep og Candlemass. Bandet har tidligere spilt på Trondheim Metal Fest og vokalistens eget konsertkonsept: Nidarosdoomen.

www.facebook.com/summitdoom


Through the Canopy
Through the Canopy er den andre av to vinnere av Ladehammerslaget. Bandet tilhører en sjelden gruppe band, som allerede etter tre konserter leverer et bunnsolid håndverk. Trioen spiller doom metal med tydelige progressive elementer, og med referanser til både hardrock og post-metal.

www.facebook.com/throughthecanopy

 


Undertakers
Med stort hjerte for det meste innen Rock-sjangeren setter Undertakers sitt eget preg på trønderrocken. Nå er de klare for å banke trash rock inn i hjernebarken og trommehinnene til publikum på Ladehammerfestivalen! Best av alt liker bandet musikk som er gøy å spille live, og det merkes!

www.facebook.com/undertakers