Åpningstider på festivalområdet
Fredag 13. juni, 18.00 – 23.30: Konserter
Lørdag 14. juni, 12.00 – 17.00: Barnehammer’n
Lørdag 14. juni, 18.00 – 23.30: Konserter

Det vil bli en pause for omrigg mellom Barnehammer’n og konsertstart lørdag kveld. Det er altså fullt mulig å dra hjem og legge barna for så å komme tilbake og få med seg mer underholdning.

Billetter og adgang
Det er ikke behov for å kjøpe billetter, festivalen er helt gratis og åpen for alle. Det er altså ingen grunn til å skulle snike seg inn gjennom skogen. Inngangen finner du i Ladehammerveien, ved innkjøringen til Sleipnes vei. Det er ingen aldersgrenser. På kveldstid anbefaler vi likevel at barn har følge av voksen.

Festivalområdet og adkomst
Områdekart 2013
For de som har vært innom tidligere år, vil festivalområdet være nokså velkjent. Klikk på kartet for bilde i full størrelse.

Kommer du til fots, på sykkel, med buss eller bil? Info om parkering for sykkel og bil, samt kart, bussinfo og veibeskrivelse her.

Salg
Du finner både ladehammerfestivalens egne og andres salgsboder på festivalområdet. Her får du kjøpt mat, drikke, kaffe og søtsaker. Du år også kjøpt årets offisielle festivalskjorte og annet festival-merchandise. Du kan betale med kort i festivalens egne salgsboder, men ta likevel med kontanter for å handle i de øvrige bodene. Det vil være mulig å ta ut penger i merchandise-boden vår, men vi kan ikke garantere at kontantbeholdningen rekker. Alt overskudd fra salg på festivalen går til veldedighet.

Vi gjør oppmerksom på vi ikke har alkoholsalg.

Handicap
Grusveien opp til festivalområdet er bred og jevn, men vær forberedt på noen høydemeter. Vi har eget handicap-toalett.

Festivalvett
Under festivalen, som ellers, gjelder vanlig folkeskikk og sunn fornuft. Vi vil gjerne at alle bidrar til å gjøre festivalopplevelsen best mulig. Hold festivalområdet rent og pent, det blir satt opp mer enn nok søppelstasjoner. Ladehammeren er et offentlig parkområde, alle regler for oppførsel på offentlig område gjelder også i festivalhelga. Det vil være rikelig med refleksvestkledde vakter rundt på området, som står til disposisjon om det skulle dukke opp spørsmål eller behov for hjelp. Det vil også bli satt opp informasjonspunkt rundt om på festivalområdet der du kan få med deg det som er verdt å vite.

  • Vær vennlig å ta hensyn til våre naboer, dette gjelder også på vei hjem etter at festivalen er ferdig for kvelden.
  • Det er forbudt å parkere langs Ladehammerveien! Veien er allerede smal og uoversiktlig, parkering langs veien er en fare både for bilister og dem som går til fots til festivalen. Det er også til stor irritasjon for dem som bor i nabolaget og bussjåfører. Er du avhengig av bil så er det parkering ved Lade skole og Ladejarlen VGS, noen hundre meter fra festivalinngangen.
  • Vi oppfordrer alle gjester til å ta med godt med klær. Skulle det begynne å regne har vi et stort antall regnponchoer som vi gir ut gratis, og vi har tepper om det blir kaldt. Det vil være muligheter for å søke ly for været, og kjøpe kaffe og for å holde seg varm utover kvelden.
  • Ta vare på hørselen! I merchandise-teltet får du ørepropper for å skåne ørene.
  • Ta også vare på hørselen til dine firbeinte venner! Vi vil oppfordre hundeeiere å sette igjen hunden hjemme når det er konsert. Hunder er langt mer sensitive for støy enn mennesker, og kan oppleve musikken som svært ubehagelig.
  • Gjester frarådes på det sterkeste å ferdes utenfor det oppmerkede festivalområdet, da terrenget på Ladehammeren er ulendt og uoversiktlig. Festivalen er gratis og åpen for alle, så det er ingen grunn til å “snike seg inn” andre veier enn via hovedinngangen.
  • På kveldstid anbefales barn og unge under 16 år å komme i følge med voksne.

Førstehjelp
Vi setter opp eget førstehjelpstelt på festivalområdet. Her står kompetent førstehjelpspersonell parat til å hjelpe deg med alt fra småkutt til mer alvorlige skader. Det vil også være patruljerende førstehjelpspersonell rundt om på området, godt synlig i egne refleksvester.