FIRE-gjengen på fjelltur

Ladehammerfestivalen samarbeider hvert år med en lokal frivillig organisasjon, som får overskuddet fra festivalen. Vi fikk inn mange gode forslag på hvem vi kan samarbeide med neste festival. Etter grundig vurdering er vi stolte av å kunne presentere vår samarbeidspartner for 2017: FIRE – Stiftelsen Ett skritt videre.

FIRE gir et rusfritt fritidstilbud til mennesker med behov for meningsfulle aktiviteter i trygge rammer. Faste treninger er en god hjelp til å holde seg frisk og bli kjent med nye mennesker. FIRE tilbyr en rekke aktiviteter, fra turer med og uten ski til fotballcup og sykle birken. Stiftelsen gir også veiledning og hjelp til å komme tilbake i arbeidslivet. Den røde tråden gjennom alt de gjør er endring gjennom aktiv deltakelse.

Vi føler at FIRE og Ladehammerfestivalen deler mange av de samme verdiene – stor takhøyde, verdien av å skape noe sammen og troen på at alle fortjener en sjanse til å vise hva de er god for. FIRE vil bli med oss under festivalen, og har lovet en overraskelse eller to for festivalgjestene. Vi gleder oss!

Du møter FIRE på Ladehammerfestivalen 9. og 10. juni.

 

Les mer om FIRE på www.ettskrittvidere.no