Før het vi Ladehammerfamilien. Nå heter vi Ladehammeratene! Null grunn til bekymring, vi er fortsatt en stor, oppfinnsom og handlekraftig familie med mange rare kort i ermet. Vi trengte et navn som fanger nettopp dette. Festivalen er gratis og ingen får betalt så det trengs mange hender og hoder til å skape Ladehammerfestivalen. Det er dette som gjør oss så unike. Det rareste arbeidslaget, med alle kokkene og alt sølet, som kan skilte med å ha arrangert en velfungerende festival på åttende året! Kjenner egentlig noen hemmeligheten bak suksessen? Tipper det har noe med årshjul og anarki å gjøre.

 

I tillegg til ei svært hyggelig uke i starten av juni, tilbringer Ladehammeratene også tid sammen resten av året. Vi arranger blant annet  kamper i nasjonalsporten cricket, juleverksted og spillkvelder. Cricket er livsfarlig, men det er bare så tøffe vi hammerater er. I tillegg har man sjansen til å vinne gratisbilletter til andre festivaler og arrangementer i Trondheim.

Med åpen frivillig-registrering og festivalplanleggingen i full sving er det bare å kaste seg med i Ladehammeratene. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Registrer deg her: www.ladehammerfestivalen.no/frivillig/