frivillige

Ladehammerfestivalen baserer seg på frivillighet og dugnadsarbeid for å skape et gratis festivaltilbud. Alt økonomisk overskudd fra festivalen doneres til veldedighet. Alt arbeid for festivalen gjøres på eget initiativ for å fremme festivalens verdier.

Bak festivalen står en lystig gjeng som ønsker å skape noe godt for våre frivillige og gjester. Vi kan ikke gi festivalpass til våre frivillige, da det allerede er gratis å komme inn. Vi kan heller ikke tilby noen betaling utover en t-skjorte, mat og kaffe. Det vi kan tilby er attest på utført arbeid og deltakelse i idealistisk ånd. Om du deltar som frivillig over flere år, vil vi dokumentere dette og fremheve din innsatsvilje. Vi vil vise verden den positive innsatsviljen som er så avgjørende for Ladehammerfestivalen. Derfor er det viktig for oss at det å jobbe som frivillig først og fremst skal være sosialt, lærerikt og gøy.

Vi deler inn i seks ansvarsområder for våre frivillige: vakthold, rigging/bærehjelp, transport, nattvakt, matlaging og salg. Vi har satt opp et enkelt påmeldingsskjema der du selv kan velge hva du ønsker å arbeide med og når det passer best. Om du besitter kompetanse eller erfaring på noen av disse områdene, vil vi gjerne at du skriver noen ord om det. Viktigst er likevel å spre en positiv følelse hos festivaldeltakerne og andre frivillige. Av erfaring vet at de fleste problemer som dukker opp før, under og etter festivalen løser seg med et smil.

Registrer deg som frivillig her

Volunteer registration english version

 

Ved spørsmål, ta kontakt med frivilligansvarlig Lars Jacob Schärer: larsj@ladehammerfestivalen.no