Barnehammern

Vi ønsker alle barnefamilier, tanter og onkler, bestemødre og bestefedre, fjerne kusiner og fettere, venner og bekjente velkommen til nok en storslagen festdag på Ladehammeren! I år skal vi feire begynnelsen på sommeren med mengder av spennede aktiviteter og underholdning av ypperste klasse for store og små.

I caféen er det som alltid mulig å kjøpe økologisk saft, kaffe og noe godt å spise på.  Veien opp til Eventyrfjellet går gjennom en tett og trolsk skog, og er tilrettelagt for barnevogner. Det finnes også sykkelparkering lenger ned i bakken. Det er parkering på Lade skole og Ladejarlen VGS (det er ikke lov å parkere langs Ladehammerveien), men vi oppfordrer alle til å reise kollektivt. Eventyret starter klokka tolv, og det er selvsagt gratis for alle.

Kom bli med, alt kan skje!

Velkommen til Barnehammern 2014, lørdag 14. juni 12:00 – 17:00.


Xact

13.00 – Xact Dance Crew

Xact Dance Crew er en hip hop dansegruppe fra Trondheim. Medlemmene har bakgrunn fra forskjellige dansestiler som hip hop, jazz, ballet og krumping. Dette gjør dansegruppen svært allsidig og spennende. Dansen er deres lidenskap. Ønsket er å være til inspirasjon for andre som vil danse og spre den gode følelsen. Med sin allsidighet har gruppen styrke til å kunne produsere show og forestillinger til en rekke ulike arrangementer og anledninger. Dansegruppen gjorde denne sesongen en god figur på Norske Talenter (TV2) og har hatt mange opptredener i Trondheim det siste året. Tre av medlemmene i Xact kommer for å danse på Ladehammerfestivalen 14.juni.


Trio Vreeswijk

14.00 – Trio Vreeswijk

Trondheimsbaserte Trio Vreeswijk tar deg med på en musikalsk reise med noen av de største perlene til den svenske visesangeren Cornelis Vreeswijk. Her blir det gjenhør med Cecilia Lind, Polaren Pär, Veronica og de som går med Trasiga Skor med flere. Trio Vreeswijk består av Roy Sturla Jensen, Tormod Hagerup og Rune Aalberg Alstad.


15.00 – Fortellerteater med Magnus

Magnus kommer med et eventyr, men han vet ikke helt hvordan det vil gå. Skal prinsen beseire dragen? Skal prinsen klemme dragen? Skal prinsen og dragen heller spille basketball? Slike spørsmål får du kanskje svar på når Magnus setter i gang med sitt fortellerteater. Anbefales for store og små, men ikke for drager…


15.45 – Therese Ulvan

Therese, som er fra Hitra i Sør-Trøndelag, er uredd og ambisiøs som artist. Det har hun vist helt siden hun som 13-åring frontet et bluesrockband på hjemstedet. Det musikalske talentet og et solid bein i nesen har gitt henne muligheter, som hun ikke har vært redd for å utnytte. I USA gikk hun rett bort til de anerkjente musikerne, som mange andre vegret seg for å snakke til. Hun fortalte hvem hun var og spurte dem rett ut om de kunne tenke seg å spille på debut-plata hennes! 34-åringen har en bachelorgrad i jazz fra Leeds College of Music. Hun har gjennomført kurs på Paul McCartneys skole (LIPA) og studert ved Musicians Institute (MI) i Los Angeles.


Maske- og buttonsverksted

vi gjentar fjorårets suksess med maskeverksted og buttonsworkshop. Her er det fritt frem for å utfolde skapergleden med masse flotte farger og fasonger! Maskene og buttonsene får du selvsagt ta med deg hjem.