Velkommen til Barnehammern 2017
lørdag 10. juni 12:00 – 16:00

Vi inviterer barnefamilier, tanter og onkler, bestemødre og bestefedre, fjerne kusiner og fettere, venner og bekjente til Barnehammern 2017 – en del av Ladehammerfestivalen! Det blir ikke Ladehammerfestival på de voksne uten Barnehammern for de små. Vi ønsker sommeren velkommen med mengder av spennende aktiviteter og underholdning av ypperste klasse for store og små.

Nå er programmet programmet til Barnehammern klart! Tradisjon tro blir det masse underholdning og aktiviteter, både på og av scenen. Festivalområdet bugner av leker og aktiviteter for både store og små. Du kan lage tentakkeldukker, lære å brette origami, spille kubb, mele deg som en tiger i ansiktet og mye mer… På scenen kommer  blant annet Magnus Winsvold og forteller fantastiske eventyr, og Amani byr opp til dans.

Nytt av året er Barnehageoasen. Mellom 14.30 og 15.30 tilbyr vi de minste barna et lite avbrekk i et telt like nedenfor festivalområdet. Her blir det aktiviteter spesielt tilpasset de minste, med rabalderdans og barnas filmklubb. Du trenger ikke bekymre deg for plass til barnevogna, den kan du sette igjen i barnevogn-parkeringa utenfor.

Se hele programmet for Barnehammern her